SEB MAN ir Raimondo Pasternackio „Woxx Barbers“. MAN CUT & GROOMING MASTERCLASS
Renginys yra pasibaigęs, todėl registracija negalima.
Vyriškų kirpimų ir barzdų formavimo seminaras norintiems tobulinti įgūdžius ir žinias. Galimybė ne tik sužinoti amato subtilybių, bet ir atskleisti savo, kaip meistro kūrybiškumą formuojant kliento įvaizdį.
Teorinėje seminaro dalyje lektoriui demonstruojant scenoje „žingsnis po žingsnio“ modelio plaukų ir barzdos kirpimą bei formavimą:
- Sužinosite ir išmoksite kaip pasiruošti darbui, atsirinkti ir dirbti su skirtingais įrankiai ir produktais.
- SEB MAN linijos produktų pristatymas ir panaudojimo būdai formuojant ir stilizuojant.
- Išanalizuosite plauko struktūrą, galvos formą, jos skirstymą ir gebėsite parinkti tinkamiausią kirpimo formą savo klientui.
- Sužinosite skyrimų funkcijas ir jų svarbą.
- Sruogos nukreipimo paskirtis.
- Kirpimo kampas ir įtempimas.
- Kontūravimas ir retinimas ir dar daug kitų subtilybių.
Praktinėje dalyje atidirbimai su vyriškais modeliais skirtingos tekstūros ir apimties plaukams, trumpomis arba vidutinio ilgio barzdomis.
svarbi informacija:
- Vietų skaičius ribotas!
- Seminaras praktinis. Su savimi būtina turėti seminaro temą atitinkantį modelį ir darbui reikalingus įrankius.
- Seminarą veda Raimondas Pasternackis.
- KAINA: 120 EUR*
*galima atsiskaityti Wella Studijos nuolaidos kuponais ne daugiau, kaip 50 % seminaro kainos.
WELLA STUDIO
INFORMACIJA
Slapukus mes naudojame siekdami pagerinti jūsų naršymo patirtį bei savo svetainės veikimą, taip pat įvertinti naudojimosi mūsų svetaine įpročius.
Slapukais vadinami nedideli tekstiniai failai, kurie yra laikinai įrašomi jūsų įrenginio standžiajame diske. Slapukai leidžia interneto svetainei atpažinti jos lankytoją per kitus apsilankymus joje, išsaugoti asmens naršymo istoriją, parinktis, pritaikyti turinį, pagreitina paiešką svetainėje, padeda efektyviau bei saugiau naudotis svetaine, tinkamai pateikti jos turinį bei pritaikyti jį prie lankytojų naršymo įpročių. Kitaip tariant, slapukai leidžia interneto svetainėms suteikti naudotojų poreikiams geriau pritaikytas paslaugas. Todėl slapukus naudoja dauguma interneto svetainių.
Dažniausiai slapukai jūsų, kaip svetainės lankytojo, tiesiogiai neidentifikuoja, tačiau pasitelkiant slapukus jūsų patirtis internete gali būti labiau suasmeninta.
Šie slapukai yra būtini, kad galėtų veikti pagrindinės interneto svetainės funkcijos, todėl jie negali būti išjungti.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Pavadinimas | Naudotojas | Aprašymas | Trukmė |
---|---|---|---|
moove_gdpr_popup | wellastudio.lt | Išsaugo slapukų pasirinkimo nustatymus | 30 d. |
woocommerce_items_in_cart | wellastudio.lt | Krepšelio esančių produktų kiekis. Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui. | Pasibaigus naršymo sesijai |
wp_woocommerce_session_ | wellastudio.lt | Parduotuvės sesijos slapukas. Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui. | 2 dienos |
woocommerce_cart_hash | wellastudio.lt | Krepšelio unikalus ID (skirtas gauti informaciją apie krepšelyje įdėtas prekes). Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui (tam kad būtų galima apmokėti per el. bankininkystę, sukuriamas virtualus renginio produktas ir įdedamas į krepšelį). | Pasibaigus naršymo sesijai |
Šie slapukai leidžia mums nustatyti apsilankymų svetainėje skaičių ir analizuoti lankytojų srautus, kad galėtume įsivertinti bei pagerinti savo svetainės veikimą.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Pavadinimas | Naudotojas | Aprašymas | Trukmė |
---|---|---|---|
_ga | google.com | Vartotojo išskyrimas | 2m. |
_gat | google.com | Naudojamas siekiant pagerinti greitaveiką, gali būti naudojamas ir kitu pavadinimu – _dc_gtm_ | 1 min. |
_gid | google.com | Vartotojo išskyrimas | 24 val. |
_gat_gtag | google.com | Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti puslapio apsilankymus ir srauto šaltinius, kad galėtume įvertinti ir pagerinti mūsų svetainės našumą | 60 sek. |