WELLA PROFESSIONALS COLOR TOUCH MELT dirbtuvės
WELLA PROFESSIONALS COLOR TOUCH MELT dirbtuvės
Dirbtuvių metu:
- pristatysime COLOR TOUCH demi – permanentinius dažus, aptarsime jų savybes, privalumus, veikimo principus, atspalvių paletę;
- prisiminsime spalvų teoriją ir principus, numeracijos sistemą;
- produktų maišymo santykius ir išlaikymo schemas;
- naujausius patobulinimus, kurių dėka tradicinius dažymus demi – permanentiniai dažais, paversite išsiskiriančiomis paslaugomis. Patobulinti dažai leis išgauti tonas į toną gyvybingas spalvas ir blizgesį nepaisant plaukų pažeidimo lygio.
- sužinosite apie COLOR TOUCH MELT dažymo techniką, jos principus;
- sužinosite apie atspalvių gradaciją ir laipsniavimą;
- susipažinsite su CHERRYMELT, VANILLAMELT, CINNAMONMELT, BLUEBERRYMELT, PUMKINSPICEMELT, CHOCOLATEMELT įvaizdžių žingsniais ir formulėmis;
- Praktiniai „Step by Step“ įvaizdžio kūrimo atidirbimai.
- Ir dar daug kitų stilizavimo bei priežiūros po dažymo „Tips & tricks“.

svarbi informacija:
- Seminarą veda Ričardas Čižauskas.
- Seminaras praktinis su atidirbimais. Su savimi turėti modelį ir darbo įrankius.
- KAINA: 80 EUR* (50% seminaro kainos galima atsiskaityti Wella studijos nuolaidos kuponais).
Reikalinga išankstinė registracija tel. nr.:
VILNIUS Ieva +370 615 96 777, Nijolė +370 618 48 911
KAUNAS Kristina +370 693 96 777
ŠIAULIAI Sandra +370 618 20 598
KLAIPĖDA Inga +370 616 93 777

WELLA STUDIO
INFORMACIJA

Slapukus mes naudojame siekdami pagerinti jūsų naršymo patirtį bei savo svetainės veikimą, taip pat įvertinti naudojimosi mūsų svetaine įpročius.
Slapukais vadinami nedideli tekstiniai failai, kurie yra laikinai įrašomi jūsų įrenginio standžiajame diske. Slapukai leidžia interneto svetainei atpažinti jos lankytoją per kitus apsilankymus joje, išsaugoti asmens naršymo istoriją, parinktis, pritaikyti turinį, pagreitina paiešką svetainėje, padeda efektyviau bei saugiau naudotis svetaine, tinkamai pateikti jos turinį bei pritaikyti jį prie lankytojų naršymo įpročių. Kitaip tariant, slapukai leidžia interneto svetainėms suteikti naudotojų poreikiams geriau pritaikytas paslaugas. Todėl slapukus naudoja dauguma interneto svetainių.
Dažniausiai slapukai jūsų, kaip svetainės lankytojo, tiesiogiai neidentifikuoja, tačiau pasitelkiant slapukus jūsų patirtis internete gali būti labiau suasmeninta.
Šie slapukai yra būtini, kad galėtų veikti pagrindinės interneto svetainės funkcijos, todėl jie negali būti išjungti.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Pavadinimas | Naudotojas | Aprašymas | Trukmė |
---|---|---|---|
moove_gdpr_popup | wellastudio.lt | Išsaugo slapukų pasirinkimo nustatymus | 30 d. |
woocommerce_items_in_cart | wellastudio.lt | Krepšelio esančių produktų kiekis. Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui. | Pasibaigus naršymo sesijai |
wp_woocommerce_session_ | wellastudio.lt | Parduotuvės sesijos slapukas. Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui. | 2 dienos |
woocommerce_cart_hash | wellastudio.lt | Krepšelio unikalus ID (skirtas gauti informaciją apie krepšelyje įdėtas prekes). Naudojama renginių rezervacijos funkcionalumui (tam kad būtų galima apmokėti per el. bankininkystę, sukuriamas virtualus renginio produktas ir įdedamas į krepšelį). | Pasibaigus naršymo sesijai |
Šie slapukai leidžia mums nustatyti apsilankymų svetainėje skaičių ir analizuoti lankytojų srautus, kad galėtume įsivertinti bei pagerinti savo svetainės veikimą.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Pavadinimas | Naudotojas | Aprašymas | Trukmė |
---|---|---|---|
_ga | google.com | Vartotojo išskyrimas | 2m. |
_gat | google.com | Naudojamas siekiant pagerinti greitaveiką, gali būti naudojamas ir kitu pavadinimu – _dc_gtm_ | 1 min. |
_gid | google.com | Vartotojo išskyrimas | 24 val. |
_gat_gtag | google.com | Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti puslapio apsilankymus ir srauto šaltinius, kad galėtume įvertinti ir pagerinti mūsų svetainės našumą | 60 sek. |